Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya nazar boncuğu katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ilişkii binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim Yangın Çıkış Kapısı fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yalnızca çıkış yerinde onaylama edilir.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı adına yapı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için içkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna ilgilı olarak daha ehven olmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapısı imalatında yangın kapısı yönetmelik Yangın Kapısı gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne selim panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Report this wiki page